Rregulla Privatësie

Privatësia juaj është shumë e rëndësishme për ne: ne nuk ju kërkojmë informacion personal nëse nuk kemi vërtet nevojë për to.

Format e kontaktit

Nëse na kontaktoni duke plotësuar një nga formularët tanë të kontaktit, disa nga të dhënat tuaja personale gjenerike do të na dërgohen me qëllim që të kemi mundësinë t’ju kontaktojmë. Të dhënat e mbledhura do të jenë emri dhe adresa juaj e emailit dhe ato do të mbahen për një kohë të pacaktuar. Ne nuk e përdorim informacionin e paraqitur përmes formularëve për qëllime marketingu.

Analiza

Shërbimi i të dhënave të Analytics në këtë faqe interneti ofrohet nga Google Analytics (Google Inc.).
Google Analytics mbledh kuki dhe të dhëna anonime të përdoruesve për qëllime gjurmimi, me qëllim që të mbajë gjurmët e përdorimit të kësaj faqeje interneti nga përdoruesit.
Këtu është një lidhje me Politikën e Privatësisë së Google Analytics.

Reklamat

Reklamat që shfaqen në këtë faqe interneti mund t’u dërgohen përdoruesve nga partnerë reklamues, të cilët mund të vendosin skedarë kuki. Këto cookie lejojnë serverin e reklamave të njohë kompjuterin tuaj sa herë që ju dërgon një reklamë në internet për të përpiluar informacione rreth jush ose të tjerëve që përdorin kompjuterin tuaj. Ky informacion lejon rrjetet e reklamave, ndër të tjera, të ofrojnë reklama të synuara që ata besojnë se do t’ju interesojnë më shumë. Kjo Politikë e Privatësisë mbulon përdorimin e cookie-ve nga DwgLab dhe nuk mbulon përdorimin e cookies nga ndonjë reklamues.

Të drejtat tuaja

Ju gjithmonë mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju duke kontaktuar Zyrtarin tonë për Mbrojtjen e të Dhënave (shih më poshtë). Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Zyrtar për Mbrojtjen e të Dhënave

Simone Sassoli
Calle Tamaide, 51
Tamaide, San Miguel
38628 Tenerife, Ishujt Kanarie
Spanja

Kontaktet: dwglab.com@gmail.com